Trines Matblogg forklarer best selv hvordan man går frem for å bake disse fantastiske solsikkerundstykkene som har blitt vår families nye favoritt!
Jeg bakte dem for første gang nå i vinterferien og det resulterte i tre bakeomganger på en uke! Den siste gangen bakte jeg dobbel prosjon, som ble ca 60 mindre rundstykker, mange av dem ligger i fryseren og venter på å se dagens lys på en søndagsfrokost eller en dag barna trenger litt ekstra i matboksen!
Jeg bakte dem for første gang nå i vinterferien og det resulterte i tre bakeomganger på en uke! Den siste gangen bakte jeg dobbel prosjon, som ble ca 60 mindre rundstykker, mange av dem ligger i fryseren og venter på å se dagens lys på en søndagsfrokost eller en dag barna trenger litt ekstra i matboksen!
7 dl vann, ca 30 grader
ca 850 gram hvetemel
100 gram sammalt rug, grov
300 gram solsikkekjerner
1 ss grovt havsalt
25 gram fersk gjær
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar