200 g TINE Ekte Meierismør
- 200 g sukker
- 1 eggeplomme
- 1 ss sirup, lys
- ½ ts malt kanel
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts natron
- 300 g hvetemel
Pensling og dryss:
1 sammenvispet egg- 1 dl perlesukker
- 1 dl hakkede mandler
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 175°C.
- 2Rør smør og sukker godt. Bland i resten av ingrediensene. Elt deigen og del den i 6 emner. Trill pølser og trykk dem litt flate på stekeplaten. Kakene skal steke i ca 10 minutter midt i ovnen.
Pensling og dryss:
3Pensle med egg, dryss på mandler og sukker.Stek kakene. Skjær stengene på skrå i smale kaker mens de er varme.
- Kilde: tine.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar